TILL BOENDE I BRF Härden 115                             Gröndal 2022-12-04

INFORMATION

Äntligen är det nya värmesystemet injusterat och klart. Nu räknar vi med att allt ska fungera tillfredsställande, det upplevs så här långt som att värmeutvecklingen är betydligt bättre än vad vi hade tidigare.

Vi vill uppmana alla som har lösa föremål förvarade i källargångar och garage att ta bort dessa innan 31/12-22 pga den brandrisk som det för med sig. Finns saker kvar efter årsskiftet så kommer de att transporteras bort av fastighetsskötaren.

Från och med 1 januari 2023 kommer vi att återuppta användandet av återvinningskärlet för matavfall.  Det blir då nämligen obligatoriskt att sortera ut matavfall. Påsar för det kommer som tidigare att finnas i tvättstugan för avhämtning. Samtidigt skickar vi en vädjan att följa instruktionen för packandet av påsen – nämligen att inte fylla påsen för mycket, att matavfallet fått ”rinna av” så att innehållet inte är blött och att rulla ihop den ordentligt innan den slängs. Allt för att minimera att matavfallet inte ramlar ut i kärlet och drar till sig flugor när vädret blir varmare.

Vi vill också tipsa om appen Vår Brf. Där hittar du en hel del matnyttig information om din lägenhet, kontaktuppgifter till SBC och mycket mer. Du laddar ner appen där appar finns, beroende på vilken plattform du nyttjar.

Slutligen, för att vi ska kunna förenkla vår kommunikation med alla boende önskar vi få in mejladresser till alla. Skicka därför i ett mejl till styrelsen (styrelsen@harden.se)
 – fullständigt namn
– lägenhetsnummer
– mejladress
På kuppen tänker vi hållbart när vi inte behöver skriva ut så mycket papper.

December månad och vi tänder mycket ljus. Tänk på att aldrig lämna ett rum med tända ljus, passa också på att kontrollera att d fungerar!

Ha en fortsatt fin advent!
Styrelsen genom

Susanne Björnerud